THINGS THAT MAKE ME HAPPY: 7

THINGS THAT MAKE ME HAPPY: 7

Soms heb je de dingen die je happy maken even nét iets meer nodig dan op andere momenten. Mijn laatste things that make me happy schreef ik in december 2018! Eh, de hoogste tijd om weer eens mijn nieuwe happiness momentjes te delen en ik wil jou vooral vragen om jouw happiness momentjes te delen onder mijn blog! Wie weet kunnen we elkaar nog inspireren. 

Dat mijn planten het (nog steeds!) heel goed doen ☼ Wielrennen in de vroege, frisse ochtend ☼ Het feit dat ik leuke vakanties in het vooruitzicht heb ☼ Dat ik een maand geleden een oud-collega en super goed vriendinnetje heb opgezocht in Zweden ☼ Pepernoten ☼ De geur van een flinke regenbui na een lange periode van droogte ☼ SCHRIJVEN! Ik doe dit veel te weinig, maar heb het weer helemaal ontdekt ☼ Thee ☼ Mijn nieuwe flamingo mok ☼ Urenlang pinteresten ☼ Een nieuwe taal leren op Duolingo ☼ Skip-bo’en, ja dat kaartspelletje ☼ Licor 43 met spa rood ☼ Heel veel wandelen ☼ Goede koffie ☼ De geur van versgebakken croissantjes ☼ De Flightradar-app, favorietje hoor ☼

Hoe grapppig dat het nummer ”Good Vibes” van Mahmood afspeelt op de achtergrond terwijl ik dit schrijf. De laatste tijd ben ik weer heel erg gefocust op de dingen die mij gelukkig maken en hier heb ik ook zeker mijn redenen voor. Op dit moment voel ik niet de directe behoefte om dit met jullie allemaal te delen, maar je mag er natuurlijk altijd naar vragen.

Happiness comes in waves, so don’t worry, it will find you again!

Liefsje,

Lisa1 gedachte over “THINGS THAT MAKE ME HAPPY: 7”

  • Hoi Lisa ik zit momenteel niet zo lekker in mn vel dus heb je tips hard nodig! Ik wandel veel dat is mijn happiness momentje. Vind het wel moeilijk om de straat op te gaan ik heb een angststoornis .
    groetjes van Sabine

Geef een reactie