THINGS THAT MAKE ME HAPPY: 8

THINGS THAT MAKE ME HAPPY: 8

Het is alweer bijna December! Hoe dan?! Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar ik heb het gevoel alsof 2019 drie keer zo snel voorbij is gegaan als voorgaande jaren. Het voelt een beetje alsof de zomer nog moet beginnen, maar nee we zijn allemaal al weer in volle verwachting van de eerste sneeuwvlokjes. Bizar. 

Ik heb een aantal vreemde maanden achter de rug, want ik stopte met mijn baan bij Talpa en begon begin deze maand met mijn nieuwe baan als (online) marketeer en content creator bij een prachtig hotel en restaurant in mijn oude woonplaats! Ik ben hier ”pas” een paar weken, maar echt waar so far so good! Ik heb het tot nu toe enorm naar mijn zin en ik merk dat ik lekker in mijn vel zit, maar dit heeft misschien ook te maken met het feit dat ik net terug ben van mijn vakantie naar Spanje. Nu ik weer even moet wennen aan de kou en regen zijn die things that make me happy nog veel belangrijker dan normaal, so let’s go! 

Sangria drinken in Spanje ☼ Het feit dat ik dit weekend mijn kerstboom ga zetten ☼ Steeds beter worden met Photoshop en andere vervelende Adobe programma’s ☼ Fotograferen ☼ Dat Lingo weer op TV is ☼ Kerstfilms ☼ Veganistische kaas, vét lekker ☼ Mandarijntjes ☼ Mijn nieuwe rugzak ☼ Nieuwe vakanties plannen en uitzoeken ☼ De Vivo Latino playlist op Spotify, zo blijf ik nog een beetje in de Spaanse mood ☼ Een avondje, of langer, zonder mijn iPhone… rust! ☼ Mijn racefiets die weer lekker binnen op de Tacx staat ☼ Mijn elektrische deken ☼ Vliegtuigen ☼ DAT HET BIJNA DECEMBER IS EN IK DUS BIJNA JARIG BEN!!!! ☼

Oh, ik kan nog úren doorgaan want er zijn een hoop dingen die mij happy maken op dit moment. Ik hoop dat jullie ook allemaal dingen hebben die jullie gelukkig maken op dit moment. Feel free to share these!

Fijne december en tot snel!

Liefsje,
Lisa2 gedachten over “THINGS THAT MAKE ME HAPPY: 8”

Geef een reactie